תפריט מרוקאי מגוון ומיוחד במסעדת טרומפטה ('חצוצרה' במרוקאית) הכשרה בקריית ביאליק.
• ארוחה זוגית מרוקאית ב109 ש"ח:
מנה ראשונה לבחירה למרכז השולחן-
- כרובית מטוגנת: כוללת טחינה וסלסלת עגבניות חריפות
- צ'יפס מרוקאי: פלחי תפו"א אדמה מטוגנים בשמן עמוק עם תערובת קייג'ן
- סיגר שקדי עגל: סיגר חלקי פנים,שקדי עגל, פרגית ובצל מקורמל בניחוח אוריינטלי
- פטריות חמות: מיקס פטריות מוקפצות בתיבול עדין
- עראייס טרומפטה: רבעי פיתות ממולאות בבשר כבש, צנוברים ופטרוזיליה על מצע טחינה
מנה עיקרית לכל סועד לבחירה, עם מבחר סלטי השף ולחם פרנה שנאפה במקום למרכז השולחן
מנה עיקרית לבחירה-
- פרגית בתיבול סחקא: סטייק פרגית על אסכלא לוהטת בתיבול מרוקאי
- קציצות דגים דניס ומוסר ים: דניס ומוסר ים בשילוב גרגרי חומוס ורוטב פלפלים פיקנטי ובעיטור כוסברה קצוצה
- קציצות כופתא: קציצות כבש על מצע חציל קלוי בשילוב טחינה
- מעורב טרומפטה: חלקי פנים מוקפצים בתיבול מסורתי
- הטחול של סבא מסעוד: טחול שנתפר במקום וממולא בליה כבש, כבד בקר, שקדי עגל, מוח
שתייה קלה לכל סועד לבחירה- מים מינרליים, סודה, קוקה קולה, זירו, ספרייט, מים בטעמים, תפוזים, מי טוניק
• ארוח זוגית "המלך והמלכה" ב149 ש"ח:
שתי מנות פתיחה לבחירה או שתי מנות תוספת לבחירה
מנות פתיחה לבחירה-
- כרובית מטוגנת: כוללת טחינה וסלסלת עגבניות חריפות
- צ'יפס מרוקאי: פלחי תפו"א אדמה מטוגנים בשמן עמוק עם תערובת קייג'ן
- סיגר שקדי עגל: סיגר חלקי פנים,שקדי עגל, פרגית ובצל מקורמל בניחוח אוריינטלי
- פטריות חמות: מיקס פטריות מוקפצות בתיבול עדין
- עראייס טרומפטה: רבעי פיתות ממולאות בבשר כבש, צנוברים ופטרוזיליה על מצע טחינה
תוספות לבחירה-
פוטטו
אורז
סלט ירקות
טאפס הכולל כבד אווז, ריבת פירות יער וברוסקטות קלויות
פלטת בשרים הכוללת: צלעות טלה, קבבוני כבש, נתחי פרגיות, נתחי אנטרקוט, נקניקיות מרגז
קינוח זוגי לבחירה-
- כדורי ספינג': כדורי בצק מזוגגים בקרמל מלוח
- כנאפה: שערות קדאיף ממולאים בגבינה טבעונית, בעיטור פיסטוק קלוי ובזיגוג מי סוכר
- סיגר קוקוס: סיגר מטוגן במילוי קוקוס קלוי, טבול בדבש בניחוח לימוני
שתי כוסות יין או שתייה קלה לכל סועד לבחירה- מים מינרליים, סודה, קוקה קולה, זירו, ספרייט, מים בטעמים, תפוזים, מי טוניק
מימוש השובר:
מיידי
האם ניתן הגעה למקום:
כן
תנאי הרכישה:
רכישת שוברים ללא הגבלה
מימוש שובר אחד לביקור
תוקף שובר:
60 יום
הערות:
חובה להציג את השובר בתחילת הארוחה